صفحه اصلی کارگاه های آموزشی فعالیت‌های پرورشی کتابخوانی

با توجه به سن پایه دانش آموزان دبستان و با توجه به ویژگی های خاص دانش آموزان دبستان مهرآیین، اساس برنامه کتابخانه بر پایه آشنایی این عزیزان با کتابخانه و شیوه ی صحیح مطالعه و علاقه مند سازی دانش آموزان به کتب علمی و تاریخی می باشد تا علاوه بر تمرکز بر روی مطالعه، ضمن روان خوانی بتوانند آزمایشات و پژوهش های خود را از کتاب ها بصورت بهینه استخراج نمایند و از آنجا که یکی از بهترین کارها در اوقات فراغت مطالعه می باشد، سعی بر آن است با دایر کردن نمایشگاه های کتاب و تخصیص اوقاتی به کتابخوانی این امر مهم به انجام رسد و ما در دبستان مهرآیین شاهد دانش آموزانی اهل مطالعه و تحقیق باشیم.

مسابقه

با سلام و احترام به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی مسابقه نقاشی با موضوع محرم و کتاب و کتاب خوانی برگزار می شود .نقاشی را در منزل کشیده و تا روز یکشنبه مورخ 93/9/3  به خانم باقری تحویل دهید.

به برگزیدگان ،جوایز اهدا خواهد شد.

P1020545