صفحه اصلی کارگاه های آموزشی فعالیت‌های آموزشی کلاس‌های پیشرفته

ریاضیات

• در پایه چهارم ریاضی پایه و پیشرفته توسط خانم صادقی تدریس می شود . حوضه های کاری ایشان پایه کتاب ریاضی (اصلی) و در ریاضی پیشرفته کتاب اندیشمند ( ریاضیات پایه چهارم ابتدایی تیزهوشان ) که شامل درسنامه ، مثالهای حل شده و 700 سوال چهار گزینه ای به همراه پاسخ تشریحی می باشد.
  • پایه پنجم : در این پایه نیز ریاضی پایه (اصلی) توسط خانم صادقی تدریس می شود. حوضه های کاری ایشان : کتاب درسی ( اصلی ) ، کتاب گل واژه و درس آزمون های مبتکران می باشد. ریاضی پیشرفته در پایه پنجم توسط خانم میرزایی تدریس می شود و مبنای کار ایشان درس آزمون تیزهوشان مبتکران به همراه کاربرگ هایی برگرفته از مبتکران ، واله ، کانگورو ، تیمز و ... می باشد.
  • پایه ششم : کتاب درسی ( اصلی ) + کتاب اکمل و ریاضی پیشرفته : کاربرگ هندسه برتر و ریاضی برتر

علوم تجربی

• پایه چهارم : کتاب کار و تمرین مرآت توسط خانم رحیمی تدریس می شود .
  • پایه پنجم : کتاب مبتکران از مجموعه رشادت توسط خانم رحیمی تدریس می شود .
  • پایه ششم : کتاب علوم جامع فرزانگان توسط آقای شایان تدریس می شود .

ادبیات فارسی

• پایه چهارم : جزوه خانم فراست توسط ایشان تدریس می شود .
  • پایه پنجم : فارسی تیزهوشان از سری کتاب های کروکودیل نشر الگو توسط خانم فراست تدریس می شود .
  • پایه ششم : فارسی تیزهوشان از سری کتاب های کروکودیل نشر الگو توسط خانم فراست تدریس می شود .