صفحه اصلی امکانات پرتال اخبـــار اخبار داخلی ثبت نام کاندیدا های انجمن اولیاء و مربیان

با سلام و احترام حضور اولیاء گرامی

انجمن اوليا و مربيان مظهر همکاري خانه و مدرسه در امر تعليم و تربيت کودکان و نوجوانان است. خانه و مدرسه دو نهاد تربيتي مهم به شمار مي آيند که در صدر عوامل تاثيرگذار بر روند رشد و تکامل رفتار و منش نوباوگان جامعه قرارداشته از اين رو مهمترين عامل در تربيت ورشد فکري و اخلاقي ، هماهنگي و همسويي نظري و عملي ميان مربيان و خانواده است.

هر يک از دو کانون خانه و مدرسه به تنهايي امکان عمل موفقيت آميز نخواهد داشت و بايد به عنوان يک مرکز و يک نهاد تعليماتي و تربيتي تلقي شوند و مجموعه سياست و برنامه ريزي هايي که آموزش و پرورش تدوين و به اجرا مي گذارد در اين دو کانون براساس يک سياست،بينش و هدف خاصي دنبال مي شود.اوليا به عنوان صاحبان اصلي سرمايه هاي با ارزش داراي حق اظهار نظر، حق نظارت و در برخي موارد حق دخالت در مسائل آموزش و پرورش هستند و تنها در اين صورت است که فرآيند پيچيده و عميق تربيت و تعليم مي تواند به شکل صحيح و شايسته اي به اجرا گذاشته شده و موجب رشد و تعالي شود. ممکن است رفتار و شيوه هاي تربيتي مربيان با رفتار و روشهاي تربيتي اوليا در خانواده متفاوت يا احيانا در تضاد باشد که در اين صورت تاثيرهاي مخربي بر شخصيت کودک دارد. از اين اصل مسلم تربيتي مي توان ضرورت ارتباط و تبادل نظر ميان اوليا و مربيان را درک کرد. اين ارتباط در سيستم آموزشي و پرورشي ما ازطريق انجمن اوليا و مربيان صورت مي گيرد.انجمن اوليا و مربيان ، هيات منتخبي از پدران و مادران دانش آموزان و مربيان مدرسه است که با هدف تلاش و همکاري در جهت پيشبرد امور آموزش و پرورش دانش آموزان تشکيل مي شود. اين هيات پيشنهادات و طرحهاي مفيد را به مدير و ديگر مسوولان مدرسه ارائه مي کند و در اداره بهتر امور يار و ياور صميمي مسوولان مدرسه محسوب مي شود.

اهداف انجمن هاي اوليا و مربيان

اهداف عمده انجمن اوليا و مربيان همفکري ، تلاش ، ياري و همکاري براي بهبود و پيشرفت هر چه بهتر امر آموزش و پرورش دانش آموزان است از طريق :آگاه کردن اوليا به مسائل ديني ، تربيتي ، اخلاقي و مشاوره در هماهنگ کردن روشهاي تربيتي و آموزشي در محيط خانه و مدرسه ايجاد و تحکيم پيوندهاي عاطفي ، اخلاقي و انساني بين اوليا و مربيان. بهره مندي هرچه بيشتر از امکانات اوليا براي تهيه ، تدارک و تکميل امکانات آموزشي پرورشي و بهداشتي مدرسه.

با توجه به رسالت و اهیمت تشکیل انمن اولیاء و مربیان از شما ولی گرامی درخواست می شود تا در صورت تمایل به عضویت به عنوان اعضای انجمن اولیاء و مربیان فرم آنلاین زیر را تکمیل نمایید

فرم ثبت نام اعضای انجمن اولیاء و مربیان

آدرس : بزرگراه آیت الله صدر - بلوار کاوه شمالی  خیابان روشنایی غربی- خیابان بهار شمالی - کوچه علیزاده پلاک 8

تلفن : 22209380- 22200146- info@mehraein.sch.ir