صفحه اصلی امکانات پرتال اخبـــار اخبار داخلی ثبت نام سرویس دانش آموزی

با سلام و احترام حضور اولیاء گرامی

با توجه به اینکه سامانه ثبت نام سرویس دانش آموزان از سال تحصیلی جدید بصورت متمرکز انجام می پذیرد، لذا از اولیاء گرامی که تمایل به استفاده از سرویس دانش آموزی دارند درخواست می شود تا با مراجعه به این سامانه به آدرس زیر، موارد مربوطه را تکمیل نمایند.

تذکر : شایان ذکر است مبلغی که توسط مسئول سرویس مشخص می گردد علی الحساب بوده و متعاقبا مبلغ نهایی طی قرارداد کتبی و حضوری معین خواهد شد.

شایان ذکر است نام کاربری و رمز عیور شما در سامانه کد ملی دانش آموز می باشد. لطفا پیش از ثبت نام فایل راهنمای در قسمت ضمیمه را مطالعه نمایید:

پیوست‌ها:
دانلود این فایل (SmartHelp1.pdf)دریافت فایل[فایل راهنمای ثبت نام در سامانه سرویس مدارس]1538 Kb

آدرس : بزرگراه آیت الله صدر - بلوار کاوه شمالی  خیابان روشنایی غربی- خیابان بهار شمالی - کوچه علیزاده پلاک 8

تلفن : 22209380- 22200146- info@mehraein.sch.ir

P1020317