صفحه اصلی امکانات پرتال اخبـــار 'گزارشات ماهانه گزارشات آموزشی و پرورشی آبان ماه

درخت‌ها همه عریان شدند، آبان شد

و باد آمد و باران گرفت و طوفان شد

نیامدی و نچیدی انار سرخی را

که ماند بر سر این شاخه تا زمستان شد

*جشن آب

جشن آب با هدف یادگیری نشانه حروف (آا و بـ ب ) با حضور دانش آموزان در پارک آب و اتش از ساعت 10 آغاز گردید همراه با :

تکرار آموزش نشانه آا و بـ ب و هم خوانی شعر آب توسط دانش اموزان

بازی در پارک

پذیرایی

سپس دانش آموزان در مدرسه با دریافت هدایا و خوردن کیک جشن خود را کامل نمودند.

*جلسه ملاقات با معلم پایه اول و اموزش خانواده

جلسه ملاقات معلم پایه اول با اولیا گرامی و آموزش خانواده مورخ 94/8/5 به شرح ذیل برگزار گردید.

- ساعت 8 الی 8/45 آموزش و تدریس حروف آا و بـ ب و چگونه املا گفتن اولیا محترم به دانش آموزان در منزل

- ساعت 8/45 الی 10 جلسه اموزش خانواده با عنوان روانشناسی رشد تشکیل گردید.

* هفتمین روز شهادت امام حسین(ع)

کیست زینب عامل تکمیل عشق/بعدزهرا فارغ التحصیل عشق

کیست اوپروانه ای پرسوخته/سوختن از فاطمه آموخته

در آستانه هفتمین روز شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفایش ، مراسم عزاداری در روز چهارشنبه مورخ 94/8/6 در مدرسه برگزار گردید و از عزاداران حسینی (دانش آموزان-همکاران)با پخش غذای نذری قدردانی گردید.

* هفته ی تربیت بدنی/روزخانواده

جهت بزرگداشت روزخانواده و هفته ی تربیت بدنی،همچون سالهای گذشته اردویی یک روزه ویژه پدران و پسران در روز پنجشنبه مورخ 94/8/7 در دانشگاه شهید رجایی برگزار شد. در این اردوی مفرح ابتدا میهمانان از سالنهای فوتسال-زمین چمن طبیعی  استفاده نمودند و پس از پذیرایی به استخر مجموعه رفتند و اوقات بسیار سودمندی را در کنار یکدیگر گذراندند.

* اولین نماز جماعت

اولین نماز جماعت ظهر و عصر  مدرسه مهرآیین در روز شنبه 94/8/9 توسط دانش آموزان پایه چهارم با همکاری معلم برگزار شد.

* صبحگاه نیروی انتظامی

در صبحگاه نیروی انتظامی مقاله ای توسط دانش آموزان پایه پنجم در مورد عملکرد، ستاره، رشادت ها و ... خوانده شده است.

* معاینات بینایی

برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم ، معاینات  بینایی دانش آموزان پیش دبستانی  در تاریخ 94/8/6 توسط مربی بهداشت دبستان انجام گردید.

* برگزاری آزمون مبتکران 94/8/9

امروز آزمون مبتکران در پایه های چهارم و پنجم برگزار گردید .وقتی درس آزمون رو می بینم یاد دوچرخه سواری می افتم می دونید چرا؟ دوچرخه سواری رو می تونیم با تمرین و تکرار یاد بگیریم. درس آزمون ها هم مثل دوچرخه سواری نیاز به تمرین و تکرار داره که اگر تمرین ها، تکالیف و متن را در کنار کتاب های اصلی بخوانیم حتماً موفق می شیم. به امید موفقیت تک تک دانش آموزان خانواده مهرآیین

* جلسه ملاقات با معلم پایه دوم

جلسه ملاقات با معلم پایه دوم در روز یکشنبه مورخ94/8/10 برگزار گردید.در این جلسه معلم سرکار خانم کریمی  در خصوص روند آموزش توضیحاتی را بیان نمودند.سپس آموزش خانواده با عنوان روانشناسی رشد کودک توسط خانم اشرفی برگزار گردید.

* 94/8/11

با توجه به خواص شیر که برای دانش آموزان عزیزمان در این سنین ضروری است از این رو دو روز در هفته میان وعده ی شیر و یک وعده در صبحانه به صورت شیر و کیک ، شیر و خامه شکلاتی یا شیر و کورن فلکس در نظر گرفته شده است .

* افتتاحیه المپیاد ورزشی

روز سه شنبه مورخ 94/8/12 مراسم افتتاحیه المپیاد ورزشی به دستور و شیوه نامه اداره آموزش و پرورش در مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز گردید.

(( مهر خدا در دل من، هرچه توان در تن من

بوسه به خاکت بزنم، ایران من ای وطنم

با یاد حق با عشق تو،من پهلوانی می کنم

در ورزش و دانش تو را، نامی جهانی می کنم))

* جشن قرآن

جشن قرآن با هدف فضایی شاد و به یاد ماندنی و هم چنین رغبت بیشتر دانش آموزان به قرآن برگزار گردید.در این جشن به دانش آموزان هدایایی اهدا گردید.

* روز دانش آموز

در روز 94/8/13 روز دانش آموز با اجرای صبحگاه فرهنگی و سخنان مدیریت محترم در خصوص گرامیداشت روز دانش آموز و اهدا هدایایی برگزار گردید.

*خبـــر خبـــــر

انتخابات شورای دانش آموزی با شور و هیجان در دبستان مهرآیین برگزار گردید. حالا باید منتظر نتایج این انتخابات مهم باشیم.نتیجه ی انتخابات متعاقباً اعلام خواهد شد.

منتــــظر باشیـــــــــــد

*کسب رتبه اول کشوری

خبر مسرت بخش،همواره دل را شاد و لحظه ها را ماندگار می سازد و اینک خبر شادمانه موفقیت شما عزیزان در کسب رتبه اول کشوری در آزمون سراسری مبتکران مایه مباهات است.