صفحه اصلی امکانات پرتال اخبـــار اخبار عمومی واقعیت درمانی

واقعیت درمانی

واقعیت درمانی  یک درمان مؤثر و کار آمد در زمینه اختلالات روانی است که با درمان های رایج متفاوت است . این درمان بر اساس تئوری خاصی ( تئوری انتخاب ) ارائه شده است و برای  تمام کسانی که مشکلات روان شناختی دارند قابل استفاده است ؛ این کتاب به معرفی واقعیت درمانی می پردازد و کاربرد موفقیت  آمیز آن را در نوجوانان  بزهکار ، افراد بستری مبتلا به بیماری روانی مزمن  ، روان آزردگان مراجعه کننده به مطالب های خصوصی و نیز در مورد کودکان مشکل دار در مدارس نشان می دهد.

خلاصه کلام این که  این رویکرد  را نوع جدیدی از روان  شناسی می توان دانست که بر سه اصل 1 - واقعیت  2  -  مسئولیت پذیری  3-  اخلاق درست  یا نادرست استوار است.

در این راستا  کتاب واقعیت  درمانی تألیف ویلیام گلسر ترجمه دکتر علی صاحبی انتشارات ساید سخن معرفی می گردد . همچنین جهت تهیه این کتاب می توانید با روابط عمومی دبستان تماس حاصل فرمایید.

آدرس : بزرگراه آیت الله صدر - بلوار کاوه شمالی  خیابان روشنایی غربی- خیابان بهار شمالی - کوچه علیزاده پلاک 8

تلفن : 22209380- 22200146- info@mehraein.sch.ir

P1020985